Algemene informatie

Bij wewerken werk je samen met anderen aan ICT projecten. Je maakt deel uit van een projectteam dat zich bezig houdt met het maken een website, met (indien gewenst) een logo, lay out en tekst. Zowel creatieve elementen als de technische aspecten kunnen aan bod komen. 

De klant van wewerken is een startende kleine zelfstandige ondernemer. 

Samenwerken is belangrijk voor je toekomstige werkomgeving, naast het verbreden van je kennis. Bij wewerken hebben we oog voor beide zaken.
De focus ligt op (leren) samenwerken, projectmatig denken en werken aan een gemeenschappelijk doel. Hiermee kun je mooie ervaring opdoen voor je verdere werktoekomst.

Contactinformatie

 06-81 15 61 73Johanniterweg 46865WH Doorwerth wewerken.nlLaatste controle: maart 2019

Plan route

Openingstijden

Contactpersoon

Hulpaanbod

ICT projecten

Je werk samen of alleen aan taken voor de projecten. Je leert op specifieke technische vlakken om daarmee je bijdrage in projecten te verbeteren. 

weer terug naar werk

Heb je gewerkt en zit je om redenen op dit moment even niet in het arbeidsproces? Wil je graag weer aan de slag. Soms moet je dan weer even op gang komen. Dat gaat makkelijker als je in een omgeving zit die je even ruimte geeft als je het nodig hebt, en die samen met jou geniet als je weer op...

voorbereiding op werk

Werkervaring is een eerste stap richting werk. Bij wewerken werken we samen in projecten, bouwen we websites en ontwerpen we bedrijfslogo's. Deze ervaring wordt opgedaan in projecten voor klanten. Contacten met werkgevers en uitzendbureau's zijn de volgende stap richting werk.

werkervaring/stages bemiddeling

wewerken helpt met het vinden van een passende werkervaringsplek. We kijken binnen ons netwerk van organisaties en helpen je met het maken van contact. Tijdens een stage houden we contact om je te blijven ondersteunen.

Informatie aanvragen

Vrijblijvend informatie aanvragen bij deze organisatie?
Dat kan door dit formulier in te vullen:

Niet gevonden wat u zocht?

Meer organisaties voor:

Re-integratiebedrijf