De voetbalverenigingen uit de gemeente Renkum zijn op zoek naar deelnemers voor Walking Football. Heeft u altijd gevoetbald, maar bent u gestopt vanwege blessures of andere lichamelijke ongemakken? Of zou u op latere leeftijd graag nog kennis maken met de voetbalsport? Dan zijn wij op zoek naar u!

Nieuwe voetbalvorm
Redichem, RVW, CHRC, VV Duno, OVC ’85 en het Sport- en Beweegteam van de gemeente Renkum hebben de handen ineen geslagen met de start van een nieuwe voetbalvorm: Walking Football.

Spelregels
Walking Football is een laagdrempelige variant op het reguliere voetbal. Bij dit speltype mag er alleen gewandeld worden en dus niet gerend. Dit is om blessures te voorkomen en iedereen de mogelijkheid te bieden mee te kunnen doen. Er wordt 6 tegen 6 gespeeld, zonder keepers. Slidings en lichamelijk contact zijn verboden. Op deze manier ligt de nadruk op het positiespel. Het is de perfecte variant voor mensen die lang niet meer hebben gevoetbald of pas op late leeftijd willen beginnen met voetbal. Plezier en gezelligheid staan bij Walking Football voorop! Doet u ook mee?

Meer informatie en aanmelden
Interesse? Meld u dan aan voor een pilot van 4 weken. Dit is uw kans om de voetbalschoenen weer eens aan te trekken. De verenigingen zorgen voor een kop koffie en natuurlijk de derde helft!
Neem contact op met Buurtsportcoach Hans Kap via (06) 51 63 94 30 of mail naar h.kap@renkum.nl.

Ook iets mede te delen via Sterk Renkum?

Plaats een blog of vlog