Als vervolg op het succes van vorig jaar organiseert de Bibliotheek Veluwezoom weer een lezingenreeks voor senioren, onder de titel ‘Dit is mijn verhaal’

Als vervolg op het succes van vorig jaar organiseert de Bibliotheek Veluwezoom weer een lezingenreeks voor senioren, onder de titel ‘Dit is mijn verhaal’.

Aan de hand van persoonlijke verhalen vertellen zes senioren over ervaringen, levenshouding en activiteiten die hun inspiratie en energie geven om krachtig ouder te worden. De bijeenkomsten zijn interactief en vinden vanaf vrijdagmiddag 26 april plaats in De Klipper in Oosterbeek.

De nieuwe serie lezingen start met een feestelijke opening en het verhaal van Jeroen Hendriksen. Jeroen vertelt over de ernstige ziekte die hem trof en hoe hij weer houvast kreeg door autobiografisch te gaan schrijven. Dat gaf hem meer inzicht in zichzelf, en uiteindelijk ‘verrijkte’ het zijn leven. Jeroen deelt zijn verhaal om anderen te inspireren en om met hen van gedachten te wisselen.

Na de eerste bijeenkomst op 26 april zijn de volgende bijeenkomsten op: 31 mei, 28 juni, 27 september, 25 oktober en de afsluiting op 29 november.

Op de website van de bibliotheek is steeds informatie te vinden over het verhaal van die middag. Na de lezing is er gelegenheid om, met een hapje en drankje, met elkaar in gesprek te gaan.

Voor en door senioren

De lezingenreeks ‘Dit is mijn verhaal’ wordt net als vorig jaar gedragen door een enthousiaste werkgroep, onder het motto ’voor en door senioren’. De Bibliotheek Veluwezoom heeft hierbij een ondersteunende rol.

Meer informatie en aanmelden Plaats: de Bibliotheek Oosterbeek / De Klipper. Aanvang: 14.30 uur. Kosten: € 3,50. Aanmelden kan via www.bibliotheekveluwezoom.nl/agenda, in de Bibliotheek Oosterbeek, of bij Ilse Coenen, lees/mediacoach van de Bibliotheek Veluwezoom: ilse.coenen@bibliotheekveluwezoom.nl of tel. 06-44 29 41 85.

Ook iets mede te delen via Sterk Renkum?

Plaats een blog of vlog