Het Ondernemers Gilde Renkum is een groep maatschappelijk betrokken ondernemers in de gemeente Renkum. Het gilde wil fungeren als een vangnet voor inwoners en zet zich in voor een leefbare woonomgeving. De ondernemers binnen het gilde zijn werkzaam binnen uiteenlopende werkvelden. Zij bieden advies en producten, maar kunnen ook diensten bieden.

Wat doet het Ondernemers Gilde Renkum?
Een uitgebreid en gevarieerd aanbod aan kennis en ervaring vanuit het gilde kan ervoor zorgen dat onze inwoners zo lang mogelijk zelfstandig thuis kunnen wonen en leven. Door de onderlinge samenwerking is er een goed beeld van welke ondernemers inwoners het beste kunnen helpen bij een vraag. Hierbij kan het bijvoorbeeld gaan om:

  • kleine klusjes in huis;
  • de financiĆ«le administratie;
  • een praktische inrichting van de keuken;
  • vragen over de zin van het leven;
  • ondersteuning op het gebied van de Wmo;
  • of het inzichtelijk maken van woonwensen.

Wie kan er bij het gilde terecht?

In principe kan iedereen terecht bij het gilde. Maar de leden richten zich voornamelijk op ouderen en anderen met vragen en behoeften op gebied van (langer) zelfstandig thuis wonen en leven.

Voor de gemeente is Het Ondernemers Gilde Renkum een waardevolle partner en het gilde is in gesprek met het Sociaal Team, Renkum voor Elkaar en de WMO hoe dit partnerschap in de toekomst verder ingevuld gaat worden.

Word ook lid!
Het komende jaar wil het Ondernemers Gilde Renkum zich nog meer profileren binnen onze gemeente en graag meer ondernemers verwelkomen. Bent u na het lezen van dit bericht enthousiast geworden over het gilde? Mail dan naar info@ondernemersgilderenkum.nl. Kijk voor een overzicht van de leden van het gilde op www.ondernemersgilderenkum.nl.

Ook iets mede te delen via Sterk Renkum?

Plaats een blog of vlog