Met hart en ziel zetten vele vrijwilligers zich in voor de Renkumse samenleving en maken heel veel mogelijk. Om hierbij stil te staan en al die vrijwilligers in onze gemeente te bedanken voor hun inzet, is er in de week van maandag 3 tot en met vrijdag 7 december de waarderingsactie: ‘het Renkums Bedankje’.

Dit ‘Renkums Bedankje’ wordt mogelijk gemaakt door onder andere gemeente Renkum, Renkum voor Elkaar, de dorpsplatforms en MFC Doelum.

‘Het Renkums Bedankje’
Zet u zich vrijwillig in voor anderen of voor de Renkumse samenleving? Kom in de week van maandag 3 tot en met vrijdag 7 december naar één van onderstaande vier locaties in de gemeente en ontvang een kleine attentie als dank voor uw grootse inzet. Wethouder Leonie Rolink is op donderdag en vrijdag (een deel van de tijd) aanwezig om u als vrijwilliger te bedanken.

Locaties

· Renkum/Heelsum: maandag 3 december van 17.30 tot 19.30 uur in MFC Doelum.

· Doorwerth/Heveadorp: dinsdag 4 december van 15.00 tot 17.00 uur in het winkelcentrum.

· Oosterbeek: donderdag 6 december van 10.00 tot 12.00 uur tijdens de weekmarkt

· Wolfheze: vrijdag 7 december van 10.00 tot 12.00 uur tijdens de weekmarkt

Meer informatie
Vragen? Mail naar info@renkumvoorelkaar.nu.

Hulpdienst voor Elkaar
Eén van de vrijwilligersorganisaties is Hulpdienst voor Elkaar (HVE). Zij krijgen veel uiteenlopende vragen van inwoners en zoeken altijd naar een goede match als het gaat om de juiste vrijwilliger. Daarnaast vervullen de vrijwilligers een belangrijke rol met betrekking tot sociaal contact. Hulpdienst voor Elkaar heeft als doelstelling inwoners van de gemeente Renkum, die dat nodig hebben, te helpen. Hiermee wordt bereikt dat (met name oudere) cliënten langer plezierig zelfstandig kunnen blijven wonen.

Ook iets mede te delen via Sterk Renkum?

Plaats een blog of vlog